Programma

Bart was bij Jason Mraz en dit is zijn verslag

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart was bij Jason Mraz en dit is zijn verslag

Op zondag waren er good vibes in Afas Live, want Jason Mraz speelde live! Bart was aanwezig en schreef een verslag. Je leest 't hieronder.

Chillen in een hangmat

Precies in de week dat code geel wordt afgeven voor nat en stormachtig weer speelt Jason Mraz zijn zomerse popliedjes in AFAS Live. Deze nummers beluister je natuurlijk het lekkerst in je hangmat en bij 25 graden warmer.

Rust zelve

Jason is de rust zelve. Wat staat hij gemakkelijk op het podium. Samen met z’n voornamelijk vrouwelijke band speelt en zingt ‘ie foutloos z’n eveneens rustige oeuvre weg. Maar wat knap is dat ‘ie het publiek er wel goed bij weet te houden door slimme interactieve elementjes met het publiek.

Stofzuiger in de zaal?

Jason vertelt dat z’n eerste muzikale herinnering de stofzuiger van z’n moeder was (hij zong altijd met de grondtoon van het apparaat mee). En vlak daarna vraagt ie of het publiek misschien een stofzuiger na kan doen. Geloof het of niet: ze doen het. En ook al staat het debiel terwijl ik bovenstaande nu typ... het publiek vond het prachtig. Je had erbij moeten zijn zal ik maar zeggen.

Yoga sessie in muzikale vorm

Jason heeft een duidelijk motto: geniet van het leven en dan vooral van vandaag. Hij schroomt niet om die levensvisie over te brengen tijdens de show. Met z’n liedjes en begeleidende teksten voelt de avond als een yoga sessie in muzikale vorm. Het heet niet voor niks de ‘good vibes’ tour. Dit is zonder twijfel het meest ontspannende concert waar ik ooit ben geweest. En een hele sterke op muzikaal gebied.

Foto's: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie