Programma

Floortje Dessing bij Gijs

  1. Nieuwschevron right
  2. Floortje Dessing bij Gijs

Floortje Dessing kwam gezellig een salade eten bij Gijs Staverman..

Floortje is opgeleid als tolk en deed de opleiding audiovisuele media. Dit kwam allemaal goed van pas toen ze begon als radio DJ en side kick bij Extra 108 en vervolgens Shock Radio. In 1995 vertrok ze voor haar TV debuut naar het buitenland en daarna was ze nauwelijks in Nederland te vinden.

Muzikale associatie

Met welke nummers wordt Floortje Dessing geassocieerd? Haar grote reisverhalen zorgen voor de associatie met de nummers 'Around the World’ van Daft Punk en ’Ain’t Nobody’s Home’ van B.B. King. Daarnaast werd het nummer 'Veronica' van Elvis Costello genoemd. Dit laatste heeft te maken met haar vroegere presentatie bij Veronica.

Floortje stopt

Floortje Dessing heeft besloten om na 8 seizoenen te stoppen bij 3 Op Reis. Floortje vindt het tijd geworden dat een jong iemand letterlijk het stokje overneemt. 'Het mooie aan BNN is dat er altijd ruimte is voor jong talent' geeft Floortje aan. Floortje blijft absoluut doorgaan met reizen en ze heeft nog lang niet alles gezien. Daarnaast wil ze graag nog een heel groot project van de grond tillen bij de VARA.

Floortje heeft een bucketlist samengesteld met reizen die ze nog graag wil doen. Benieuwd wat op haar nummer 1 staat? Luister hier naar het fragment

Ster advertentie
Ster advertentie