Programma

Een modellenbureau voor planten

  1. Nieuwschevron right
  2. Een modellenbureau voor planten

In Amsterdam is een wel heel bijzondere pop-up store gekomen: een modellenbureau voor bloemen en planten. Wouter van der Goes belt met The Plant Agency.

Planten op de catwalk

In de pop-up store van The Plant Agency staan diverse bloemen en planten uitgestald alsof ze op de catwalk staan. "De mensen moeten er wel zelf langslopen, want de planten kunnen dat natuurlijk niet", vertelt Monique Kemperman van The Plant Agency. Vier weken lang kunnen de topmodellen uit de winkel kosteloos worden geboekt.

Fotografen, bloggers en stylisten

Planten zijn ontzettend populair volgens Monique. Steeds meer fotografen, bloggers en stylisten willen een beetje groen en kleur op hun foto's hebben. Speciaal voor hen is deze winkel ingericht. Zo kunnen ze planten huren, maar ook ter plekke in een speciaal ingerichte studio foto's maken.

Tilla de plant

De planten zijn echte modellen. Ze hebben allemaal een eigen portfolio met hun maten en bijzonderheden. "Net zoals de Doutzens hebben we alle planten ook namen gegeven", zegt Monique. De mooiste plant van het moment is volgens haar toch wel Tilla. "Normaal gesproken groeit ze in oerwouden en heeft ze mooi lang grijs haar."

De pop-up store is nog geopend tot en met 30 april in Amsterdam.

Luister hier het hele gesprek met Monique Kemperman van The Plant Agency:

Wout2day
Ma t/m vr 16.00 - 18.00 uur
DJ: Wouter van der Goes

Ster advertentie
Ster advertentie