Programma

Lewis Capaldi geeft concertkaartjes weg aan Tindermatches

  1. Nieuwschevron right
  2. Lewis Capaldi geeft concertkaartjes weg aan Tindermatches

Ben je niet alleen verliefd op zijn muziek, maar stiekem ook een beetje op Lewis zelf? Dan is dit de uitgelezen kans om twee vliegen in één klap te slaan.

Posters van het Tinderprofiel van de Schotse singer-songwriter hangen door heel Schotland. In de hoop dat zijn vrouwelijke fans massaal naar rechts gaan swipen loot hij gratis concertkaartjes uit onder zijn matches. "Ik ben super enthousiast om twee gelukkige mensen naar New York te laten vliegen om hun favoriete, grote, knappe bekendheid te ontmoeten."

Enige kans om uit huis te gaan

Helemaal uit het niets komt dit niet aangezien de zanger al een tijdje alleen is. "Ik moet nog steeds liefde vinden", vertelt hij tegen NME. "Tinder Gold is mijn laatste kans voordat ik de rest van mijn leven bij mijn moeder in huis moet wonen." Lewis geeft ook toe nog maar weinig succes te hebben op de dating app. "Ik heb slechte ervaringen, man. Ik ben totaal niet succesvol."

'Someone You Loved'

Het aanstromend talent staat bekend om zijn wereldwijde hit 'Someone You Loved'. De liefdesballade staat al een aantal weken achter elkaar in de top 20 van de Nederlandse Singles Top 100 en piekte op nummer twaalf. Op 12 maart was Lewis te gast bij Jan-Willem Start Op en liet een live-versie van 'Someone You Loved' horen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie