Programma

Bertolf: 'Op de momenten dat je het niet verwacht komen de beste ideeën'

  1. Nieuwschevron right
  2. Bertolf: 'Op de momenten dat je het niet verwacht komen de beste ideeën'

Een podcast van Dolf Jansen over het grote gevoel dat alleen in liedjes gevangen kan worden. De vraag is... of je liedjes lust? Dit keer te gast: Bertolf!

Bertolf heeft een tuinhuisje van mythische proporties en hij bezit meer gitaren dan een gemiddeld mens, en vermoedelijk zelfs meer dan een gemiddeld gitarist. Lang geleden probeerde hij met een achterbak vol gitaren en snoeren via de backstage-ingang festivals binnen te komen.

Liedjes schrijven

Bertolf laat het dezer weken weer mooie nieuwe liedjes regenen: Don’t Look Up, Don’t Look Down en Back to The Garden. In de nieuwe aflevering van Liedjeslust praat de singer-songwriter met Dolf over liedjes schrijven, Paul Simon, The Beatles, Joni Mitchell, The Beach Boys en het geheim van zuigende zang...

Je hoort de nieuwe aflevering hieronder:

#10 - Liedjeslust aflevering #10 - Bertolf

Liedjeslust

Liedjeslust is voortgekomen uit Afslag Thunder Road. "Het is een grote vreugde om met makers, tekstschrijvers en muzikanten over liedjes en lyrics te spreken. Ik verheug mij de komende weken op gasten als Froukje en Ricky Koole", vertelt Dolf. In Liedjeslust neemt een gast zelf drie liedjes mee en vertelt over de teksten en waarom het zo mooi is. Dolf voegt er ook zelf nog een liedje aan toe.

NPO Luister

Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire podcasts en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor iPhone of Android.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie