Programma

Fictieve supergroepen

  1. Nieuwschevron right
  2. Fictieve supergroepen

Ex-leden van The Clash en Roxy Music hebben een nieuwe supergroep opgericht. Klinkt interessant, dus wij dromen onze eigen supergroepen bij elkaar.

Ed Sheeran, Paul McCartney, Chris Martin, Don Henley

Zet vier voortreffelijke liedsmeders en multi-instrumentalisten bij elkaar: wat zou dat opleveren? Wij verwachten van deze samenstelling mooie liedjes met harmonieuze samenzang, akoestische gitaren, het vloeiende slagwerk van Eagles-lid Don Henley en het staccato pianospel van Coldplay-zanger Chris Martin.

Mogelijke bandnaam: The Wandering Wildebeasts

supergroep 1.png

Prince, John Mayer, Dave Grohl, Elton John

Dit zijn vier heren die best een lekker potje kunnen rocken, wanneer ze daar zin in hebben. Stel je voor: funky gitaarriffs van Prince, gecombineerd met het bluesy snarenwerk van John Mayer, de bulderende drums van Foo Fighters-frontman Dave Grohl en ronkende toetsenwerk van Elton John. Maar ze zouden ook prima uit de voeten kunnen met soulvolle ballads, gokken we.

Mogelijke bandnaam: The Fantastic Generation

supergroep 2.png

Beyoncé, Slash, Sting, Phil Collins

Dé sterzangeres van dit moment is natuurlijk Beyoncé Knowles. Koppel haar aan de gitaarheld uit Guns N' Roses, aangevuld met een ritmetandem bestaan uit The Police-zanger Sting en voormalig Genesis-lid Phil Collins en dan zou dat best een aantal hele fijne liedjes kunnen opleveren. Wie belt ze?

Mogelijke bandnaam: The Revelation Club

supergroep 3.png

Ster advertentie
Ster advertentie