Programma

Jan-Willem Start Op wil terugkeer Loeki de Leeuw

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem Start Op wil terugkeer Loeki de Leeuw

Jan-Willem en Jeroen gaan het gewoon proberen: Loeki de Leeuw terugbrengen op televisie. En jij kan ze helpen door hun petitie te ondertekenen!

Loeki werd in de jaren '50 bedacht door filmproducent Joop Geesink. Vanaf 1972 was hij dé ster van de reclameblokken op de publieke zenders met korte filmpjes die vooral draaiden om zijn onhandigheid. Veel tekst had Loeki niet, maar zijn kreet Asjemenou! werd al snel een begrip in Nederland. Tot hij eind 2004 van de televisie verdween. Nu, jaren na zijn afscheid, missen Jan-Willem en Jeroen het leeuwtje enorm. En dat gemis proefden ze ook bij de luisteraars.

10.000 handtekeningen

Daarom komen ze in actie! Een woordvoerder van de STER, de organisatie rondom de reclameblokken op de publieke zenders, heeft namelijk beloofd dat de terugkeer van Loeki serieus op de agenda komt als er meer dan 10.000 handtekeningen worden opgehaald. Ben jij het eens met Jan-Willem en Jeroen en wil jij dat Loeki terugkeert op televisie? Help ze dan door de petitie te ondertekenen. Dat doe je hier.

UPDATE: De doelstelling van 10.000 handtekeningen is al binnen een dag behaald!

JAN-WILLEM START OP

Je hoort Jan-Willem en Jeroen elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur met Jan-Willem Start Op op NPO Radio 2.


Foto omslag: NPO Radio 2


Ster advertentie
Ster advertentie