Programma

Lady Gaga speelt voor vijf ex-presidenten

  1. Nieuwschevron right
  2. Lady Gaga speelt voor vijf ex-presidenten

Als verrassingsgast speelt Lady Gaga op een benefietavond voor de slachtoffers van de orkanen die de afgelopen tijd over Amerika razen. Ze richt haar optreden op de vijf ex-presidenten op de eerste rij.

Staande ovatie

Gekleed in het wit en achter een net zo witte piano speelt Lady Gaga op het benefietconcert voor de slachtoffers van de orkanen. Als verrassingsgast zingt ze nummers als 'Million Reasons', 'You And I' en 'On The Edge'. Haar optreden levert een staande ovatie op. Niet alleen van het publiek, maar ook van de vijf voormalige presidenten.

Verschillen opzij

Vlak voor het podium zitten Barack Obama, Bill Clinton, Jimmy Carter, George Bush en zijn zoon George W. Bush. Lady Gaga bedankt de voormalige presidenten van Amerika voor het samenkomen. "Jullie hebben je verschillen opzijgezet. We hebben elkaar nodig om te overleven, want zonder elkaar redden we het niet."

Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een eer

Op haar Instagram account laat Lady Gaga weten dat ze het een eer vindt om op te treden bij een evenement waarbij het geld naar de mensen gaat die het nodig hebben na een ramp.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Screenshot YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie