Programma

Rick Astley zingt oude en nieuwe hit

  1. Nieuwschevron right
  2. Rick Astley zingt oude en nieuwe hit

De enige echte Rick Astley was op bezoek bij Ekdom In De Ochtend en zong daar zowel zijn doorbraakhit als zijn nieuwe single.

'Never Gonna Give You Up'

Rick Astley wordt in 1987 in één klap wereldberoemd met het door Stock, Aitken & Waterman geschreven en geproduceerde nummer 'Never Gonna Give You Up', wereldwijd één van de best verkochte singles van dat jaar. Twee decennia later is het nummer goed voor een internetmeme, waardoor Rick Astley een cultstatus bereikt. De zanger zingt 'Never Gonna Give You Up' nog steeds graag, zoals je hier kunt horen. Frank van 't Hof zingt ook een refreintje mee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Keep Singing'

Het zou je misschien verbazen, maar Rick Astley heeft na 'Never Gonna Give You Up' nog behoorlijk wat hits gehad. Ook brengt hij in de twintig jaar daarna nog met enige regelmaat een plaat uit. Zijn laatste album is inmiddels alweer enkele jaren geleden verschenen, maar in juni komt er dan eindelijk nieuw werk van de zanger. Dat album gaat 50 heten, omdat Astley in februari Abraham zag. De eerste single is 'Keep Singing', die ook live goed uit de verf komt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie