Naar homepage
Programma

Steven Tyler woedend

  1. Nieuwschevron right
  2. Steven Tyler woedend

Steven Tyler is niet blij dat zijn mede-bandleden van Aerosmith op zoek zijn naar een nieuwe zanger. De zanger zit momenteel in een afkickkliniek om van zijn medicijnverslaving af te komen.

Audities

De bandleden van Aerosmith zien het niet zitten om te wachten op Stevens herstel en zetten een zoektocht naar een nieuwe zanger op touw. De band maakte twee weken geleden bekend audities te gaan organiseren om een vervanger voor de 61-jarige Tyler te vinden.

Terugkeer

Gitarist Joe Perry liet weten dat de zoektocht niet per se het einde van Tylers carrière bij Aerosmith betekent. Volgens de gitarist mag de zanger altijd terugkeren zodra zijn fysieke toestand dat toelaat.

Juridische stappen

Tyler laat het er volgens muziekblad Rolling Stone niet bij zitten. Zijn nieuwe manager dreigt met juridische stappen als de band daadwerkelijk gaat toeren met een nieuwe zanger. Volgens de manager is Aerosmith synoniem aan Tyler.

"Stel je eens voor dat de Rolling Stones Mick Jagger vervangen", suggereert de manager. "Steven is Aerosmith, samen met de anderen. Hij is degene die het publiek kent. Hij is de zanger."

Ster advertentie
Ster advertentie