Programma

Het ultieme Beatles-kerstcadeau

  1. Nieuwschevron right
  2. Het ultieme Beatles-kerstcadeau

Op zoek naar het ideale cadeau voor een echte Beatles-fan? Dan hoef je niet langer te zoeken, want op 15 december komt er zeven kerstsingles uit!

Kerstkaartje van The Beatles

Tussen 1963 en 1969 krijgen de 'Beatle People', zoals John Lennon de fans noemt, rond kerst een uniek cadeautje van de vierkoppige band. Ze maken er namelijk een traditie van om een persoonlijk bericht op te nemen. In de brievenbus vinden de fans een single, als een soort kerstkaartje van The Beatles. John, Paul, Ringo en George bedanken ze voor het luisteren en zingen tussen neus en lippen door ietwat obscure nummers.

Alles bij elkaar

De Fab Four brengen in totaal zeven stuks uit met elk een unieke hoes. Op 15 december worden ze weer uitgebracht, maar dit keer allemaal bij elkaar en voor iedereen! De singles zijn namelijk niet eerder uitgebracht buiten de fanclub. De zeven platen zijn vrolijk gekleurd in alle kleuren van de regenboog en je krijgt de aantekeningen van The Beatles erbij!

Hoe zo'n plaat klinkt? Dat hoor je hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nóg meer

Op dezelfde dag wordt ook een extra luxe vinylversie van het meesterwerk van The Beatles uitgebracht. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band in een nieuwe stereomix met daarbij niet gebruikte opnames van de nummers op de plaat.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie