Programma

Wouter en Frank vieren Record Store Day

  1. Nieuwschevron right
  2. Wouter en Frank vieren Record Store Day

Op zaterdag 13 april is het Record Store Day! Waarom staan mensen op deze dag al vanaf ’s morgens vroeg in de rij voor de deur van de platenzaken? En wat is zo leuk aan vinyl? Wouter en Frank zoeken het voor je uit!

Dit jaar wordt de tiende editie van de Record Store Day in Nederland gevierd! Op deze dag komen wereldwijd artiesten en muziekliefhebbers bij elkaar om de muziekkunst te vieren in een platenzaak. Bijzonder is dat op deze dag niet alleen albums worden uitgebracht, maar ook exclusieve platen worden uitgebracht die alleen op deze dag verkrijgbaar zijn.

Magisch Vinyl

Wouter en Frank gaan op bezoek bij een platenzaak in Venlo. Hier nemen ze samen met bezoekers nieuwe aanwinsten en exclusieve releases door. Wouter wil dit als vinylfan natuurijk niet missen. "Vinyl heeft nog steeds iets magisch, ik merk dat iedere vrijdag tijdens Vinyl Friday. Het is een feest voor iedereen die van muziek houdt. Door platenbakken graaien en je verzameling weer één of twee mooie lp’s rijker maken. Op Record Store Day komen alle muziekliefhebbers samen in alle platenzaken van Nederland", aldus Wouter.

De Timur Timur Show

Luister elke zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 12:00 uur naar De Timur Timur Show op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie