Programma

Mag 'Roodshow' Wendy dineren met Willem-Alexander?

  1. Nieuwschevron right
  2. Mag 'Roodshow' Wendy dineren met Willem-Alexander?

Koning Willem-Alexander nodigt een aantal burgers, die net als hij een 'kroonjaar' vieren, uit voor een diner. Wendy denkt dat ze kans maakt, maar wat vindt royaltykenner Marc van der Linden?

Deelbaar door vijf

Zijne Koninklijke Hoogheid bereikt op 27 april zijn vijftigste levensjaar en wil dat graag vieren met honderdvijftig onderdanen. Mensen die alle lagen van de bevolking die ook op dezelfde dag jarig zijn en een 'kroonjaar' vieren (dus een leeftijd die deelbaar is door vijf). Wendy van de Roodshow wordt op die dag veertig en het zou haar fantastisch lijken om te mogen aanschuiven bij de koning. Maar hoeveel kans maakt ze?

Uitkleden

Koningshuisjournalist Marc van der Linden denkt dat onze Wendy net zoveel kans maakt als alle anderen. "Tenzij je over Wendy dingen zou zeggen die haar ongeschikt maken, bijvoorbeeld dat ze de gewoonte heeft om zich uit te kleden tijdens een diner", grapt Marc. "Verder zou ik me kunnen voorstellen dat er naar leeftijdsgroepen wordt gekeken", vervolgt hij, dus dat iedere generatie vertegenwoordigd is aan tafel. Mocht Wendy tot de uitverkorenen behoren, welke jurk moet ze dan aan...?

Help Wendy naar het Koningsdiner

Roodshow Late Night
DJ: Jan-Willem Roodbeen
Ma - do 22.00 - 0.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie