Programma

Krystl volgend jaar naar Eurovisie Songfestival?

  1. Nieuwschevron right
  2. Krystl volgend jaar naar Eurovisie Songfestival?

Dit jaar vertegenwoordigen de meiden van OG3NE ons land tijdens het Eurovisie Songfestival, maar wie gaat volgend jaar hun plekje overnemen? Krystl?

Nieuwe deelnemer

​De meiden van OG3NE vertegenwoordigen Nederland tijdens de 62e editie van het Eurovisie Songfestival met de ballad 'Lights And Shadows', maar wie staat er volgend jaar op hun plek te shinen? Gijs Staverman had zangeres Krystl te gast in Gijs 2.0 en legde haar de grote vraag voor: Zou het voor haar een optie zijn om naar Songfestival te gaan? "Uhhh, ja wel steeds meer. Als je mij dit vijf jaar geleden had gevraagd, dan niet, maar sinds Ilse DeLange en Anouk sta ik er wel voor open", vertelt Krystl.

Quote

Ik sta er wel voor open

Krystl

Met The BlueBirds?

​Wat voor nummer zou ze dan graag willen spelen? "Country werkt natuurlijk wel goed, tenminste, dat zag je bij Ilse en Waylon", vertelt de zangeres. Tijdens het gesprek heeft Krystl ineens een leuk nieuwtje voor Gijs, want samen met Elske DeWall en Rachèl Louise gaat ze touren onder de naam The BlueBirds. "We hebben alle drie onwijze liefde voor countrymuziek. Weet je wat, we gaan gewoon met The BlueBirds naar het Songfestival!", grapt Krystl.

Krystl: Ik sta wel open voor het songfestival!

Gijs 2.0
Dj: Gijs Staverman
Ma t/m vrij: 12.00 tot 14.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie