Programma

Miss Montreal brengt ode aan haar moeder en stiefvader bij Muziekcafé

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal brengt ode aan haar moeder en stiefvader bij Muziekcafé

Miss Montreal trad afgelopen weekend op bij Muziekcafé, vanuit de studio van NPO Radio 2. Een bijzonder optreden waarbij ze onder andere een nummer zong voor haar moeder en stiefvader.

Vorige week scoorde Sanne Hans al goed bij Beste Zangers door haar vertolking van Extince's 'Viervoeters', waar ze liet zien ook te kunnen rappen. De rapper stuurde haar zelfs een berichtje om haar te complimenteren met deze vertolking. Afgelopen donderdag stond Sanne zelf centraal in het programma. Ze vertelde in Muziekcafé over haar ervaringen: "Je hebt eindelijk mensen die echt doen wat jij doet, jouw baan, en die jou beter snappen dan niemand anders. En als zij dat dan brengen dan raakt je dat heel erg," aldus Sanne. Bekijk hier het hele interview:

Sanne Hans zong in de eerste aflevering van Beste Zangers het heerlijke nummer 'Bi-j Allebei' van Jovink en de voederbietels voor Suzan & Freek, die beiden uit de Achterhoek komen. Deze liet ze nogmaals horen bij Muziekcafé. Ook bracht ze een prachtige ode aan haar moeder en haar stiefvader in het nummer 'Het Liefst Met Jou', dat je overal kippenvel bezorgt. Bekijk beide optredens hieronder. Benieuwd naar haar ex-TopSong 'Een Stap Terug'? Check die hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MUZIEKCAFÉ

Je hoort Muziekcafé op zaterdag en zondag van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: still

Ster advertentie
Ster advertentie