Programma

Hoe gaan we om met de nieuwe regels in de openbare ruimte?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe gaan we om met de nieuwe regels in de openbare ruimte?

In de NPO Radio 2 podcast 'En Toen Werd Het Stil' volgt Stefan Stasse een groepje Nederlanders in de coronacrisis. Van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet.

We zijn bijna allemaal weer in de openbare ruimte. Daar zijn wel regels aan verbonden. In de oude wereld kon het al ingewikkeld zijn om elkaar op sociaal vlak te lezen: wil je 1 zoen of 3 zoenen, en alle ongemakkelijke scenario's daartussen. Nu wordt de uitdaging alleen maar groter. De openbare ruimte is een grijze zone vol hindernissen. Hoe lopen we met elkaar dat parcours?

Beluister hieronder aflevering 15 van de podcast 'En Toen Werd Het Stil':

#15 - Awkward 2.0 - En Toen Werd Het Stil

EN TOEN WERD HET STIL

We zitten middenin een unieke situatie. COVID-19 zorgt voor een verstilde bubbel in de wereldgeschiedenis. Hoe verandert dit de gedachtes over onszelf en de dingen om ons heen? Onze wereld is snel. Sneller dan ooit. Meer tempo! Beter! Efficiënter! Het mag nooit stoppen. Kan iemand een keer op pauze drukken? Een compleet absurd idee, natuurlijk. Tot maart 2020. Toen werd het stil. En nu? In deze podcast volgt Stefan Stasse tien weken lang een groepje Nederlanders. Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet. Net als die van jou. En mij. Elke aflevering staan we stil bij iets, omdat het stil werd.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie