Programma

Oppa! Psy is terug!

  1. Nieuwschevron right
  2. Oppa! Psy is terug!

Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat Psy de wereld (via YouTube) veroverde en de Koreaanse superster is nu terug... Met twee super blije videoclips.

2,8 miljard

Toen 'Gangnam Style' in de nazomer van 2012 een dikke hit was, dachten velen ongetwijfeld dat de hype en het bijbehorende dansje weer net zo snel zou verdwijnen als de 'Macarena', maar Psy vestigde met zijn wereldhit een record dat nog niet eens mogelijk was toen het Spaanse duo Los Del Rio de hitlijsten domineerde: de meest bekeken videoclip ooit op YouTube. De teller voor 'Gangnam Style' staat inmiddels op 2,8 miljard views en hij hoopt dat succes natuurlijk te evenaren met zijn twee nieuwe videoclips.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

12 miljoen in één dag

De videoclip bij het nummer 'I Luv It' staat op moment van schrijven al op 6,3 miljoen views en de video van 'New Face' is ook al dik 6 miljoen keer bekeken. Niet gek, gezien de video's nog geen dag online staan. Overigens is die andere grote hit van Psy, 'Gentleman', 'slechts' een miljard keer aangeklikt. Overigens kan het zijn dat Psy zijn YouTube-record binnenkort af moet staan, want 'See You Again' van Wiz Khalifa en Charlie Puth uit 2015 is 2,7 miljard keer bekeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie