Programma

Niels Geusebroek werkt samen met Sarah Bettens

  1. Nieuwschevron right
  2. Niels Geusebroek werkt samen met Sarah Bettens

Niels Geusebroek en K's Choice-zangeres Sarah Bettens zijn te gast bij Ekdom In De Ochtend. De twee hebben een duet opgenomen en spelen dat live.

Tanken

"Ik had dit nummer een tijd geleden al geschreven. Ik vond, vanwege de tekst en de lading van het liedje, dat het een duet moest worden. Ik zat al een tijdje te bomen met wie ik dat moest gaan doen." Als Niels staat te tanken komt er een vrouw naar hem toe en vertelt Niels dat zij t-shirtverkoopster is bij de band K's Choice.

Amai!

Niels dacht één ding: "K's Choice is Sarah Bettens en hopelijk mijn duetpartner. Hoe kom ik met haar in contact?"Dat contactleggen is gelukt! "Ik kreeg het e-mailadres van het management en ik stuurde het liedje op. Ik verwachte eigenlijk geen reactie of iets van: 'Leuk geprobeerd'. Twee dagen later kreeg ik rechtstreeks van de grote Sarah Bettens een bericht van 'amai', dat ze het leuk vond."

Bekijk hier het duet 'All I Want' van Sarah Betten en Niels Geusebroek:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Backpack Sessions

Sarah Bettens woont momenteel in de VS, maar gaat elke maand nog terug naar België voor K's Choice. "We zijn nog volop bezig. We hebben nu net een nieuwe plaat opgenomen voor de akoestische theatertour die we gaan doen in België, de Backpack Sessions."

De twee speelden ook nog het nummer 'Not An Addict' van K's Choice live:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom In De Ochtend
DJ: Gerard Ekdom
Ma. t/m vr. 06.00 - 09.00

Ster advertentie
Ster advertentie