Programma

DI-RECT, Racoon, The Script en meer naar Concert at SEA 2021

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT, Racoon, The Script en meer naar Concert at SEA 2021

BLØF heeft zojuist de eerste namen voor Concert at SEA 2021 aangekondigd. Onder meer The Script, DI-RECT en Racoon reizen volgend jaar af naar de Brouwersdam.

De mannen maakten de line-up bekend tijdens Muziekcafé XL vanaf Concert at HOME. Fans kunnen zich vanaf nu dus weer verheugen op een 'normale' editie van het festival.

Crowded House

De line-up is nog niet helemaal rond. Vorig jaar kondigde een trotse Paskal Jakobsen aan dat het Concert at SEA was gelukt om Crowded House naar Zeeland te halen. Een boeking waarvan ze niet hadden gedacht dat het ooit nog zou lukken. De organisatie werkt er dus hard aan om ervoor te zorgen dat hits als 'Don't Dream It's Over' en 'Four Seasons In One Day' volgend jaar alsnog te horen zijn aan de Zeeuwse kust. "We zijn nog bezig met Crowded House. We hopen natuurlijk ontzettend dat die gaan spelen bij ons, maar dat hebben we gewoon nog niet rond. Maar we zetten er alles op in om dat voor elkaar te krijgen", aldus Paskal.

Concert at SEA 2021

De volgende namen staan volgend jaar op Concert at SEA: BLØF, Kensington, Racoon, The Script, Krezip, DI-RECT, Chef'Special, Andé Hazes, Miss Montreal, Snelle, Davina Michelle, Maan, Ronnie Flex & Deuxperience, Van Dik Hout, Suzan & Freek, Tabitha, Diggy Dex, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim.

Video niet beschikbaar

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie