Programma

Kom naar Marathon Live in Almere!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom naar Marathon Live in Almere!

We zijn in Almere! Kom ook! De hele dag, dat is woensdag 20 april van 06.00 tot 22.00 uur, houden we een radiomarathon voor KWF. Het is mooi weer hier op de Esplanade en er is veel te doen inclusief onze eigen radio-uitzending dus kom!

Zestien uur live

Voor één dagje verhuist Gerard Ekdom de radiostudio van NPO Radio 2 naar de Esplanade in Almere, vanwaar hij zestien uur een live-uitzending presenteert voor KWF Kankerbestrijding. Ook onze andere dj's maken zich hard voor Marathon Live met diverse acties. Zo springt Wouter van der Goes op de fiets van zijn overleden vader voor een rit rond het Markermeer, Stefan Stasse organiseert een open podium en Frank van 't Hof gaat karweitjes doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vol programma

Als luisteraar kun je uiteraard een bijdrage leveren en je kunt ook gezellig langskomen. Van 7.00 tot en met 9.00 uur is er een ontbijtop de Esplanade, in de middag is er een kinderprogramma, er staat een beautytent met een kapper en een masseur, de hele dag staan er twee foodtrucks zodat je lekker kunt eten en er is een selfiemarathon.

Heerlijk weer

In de avond is er de Magical Mystery Marathon van Stefan Stasse, in de schouwburg van Almere, waar je kunt kijken naar optredens van bands en cabaretiers. Van 21.30 tot 22.00 uur is er een skeelermarathon, waarbij Bert Haandrikman gaat proberen zoveel mogelijk rondjes neer te zetten voor KWF Kankerbestrijding. Het wordt heerlijk weer woensdag, dus zie je de kans om even langs te komen, doe dat dan zeker even!

STEUN MARATHON LIVE - DONEER NU:
SMS ‘RADIO 2’ naar 4333 (3 euro per bericht)
BEL: 0800 – 1160 (bepaal je eigen donatie)
Steun de acties van onze DJ’s
Begin je eigen marathonactie

Ster advertentie
Ster advertentie