Programma

Maaike Ouboter voor Friso

  1. Nieuwschevron right
  2. Maaike Ouboter voor Friso

Maaike Ouboter heeft vrijdag op de uitvaartdienst van prins Friso gezongen. De zangeres is bekend van haar autobiografische liedje

Maaike Ouboter bij de uitvaart van Friso

Waarschijnlijk op uitnodiging van de koninklijke familie is Maaike Ouboter uitgenodigd om te zingen bij de plechtigheid van afgelopen vrijdag. Het is niet bekend of Ouboter 'Dat Ik Je Mis' zong tijdens de uitvaart van prins Friso of een ander liedje.

Prins Friso

Prins Friso overleed maandag 12 augustus nadat hij op 17 februari 2012 geraakt werd tijdens het skiën door een lawine. Sindsdien lag hij in coma en waren zijn hersenen ernstig in coma. Uiteindelijk kwam er een einde aan zijn leven door complicaties. Tegen de verwachting in werd prins Friso niet begraven in Delft, zoals de rest van het Koninklijk Huis, maar tijdens een besloten uitvaart in Lage Vuursche.

'Dat Ik Je Mis'

Maaike Ouboter is een kandidaat in het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Het nummer 'Dat Ik Je Mis' is geïnspireerd op het overlijden van haar moeder. Verschillende juryleden pinken een traan weg tijdens het programma. Ze ontving eind juni 2013 platina voor de single uit handen van Giel Beelen.

Ster advertentie
Ster advertentie