Programma

De Zwarte Lijst gaat door op NPO Soul & Jazz

  1. Nieuwschevron right
  2. De Zwarte Lijst gaat door op NPO Soul & Jazz

Ook zo genoten van De Zwarte Lijst op NPO Radio 2? Voor de echte liefhebbers een tip: De Zwarte Lijst gaat op NPO Soul & Jazz nog t/m vrijdag 8 april door!

Van maandag 4 april tot en met vrijdagavond 8 april wordt de extra lange versie van De Zwarte Lijst uitgezonden op NPO Soul & Jazz. Hier kun je non-stop luisteren naar ruim 1.400 nummers uit de genres soul, jazz, disco, funk, hiphop en reggae.

De volledige lijst

De Zwarte Lijst werd afgelopen weekend voor het eerst uitgezonden op NPO Radio 2. De nummer 1 van deze editie is '(Sittin' On) The Dock Of The Bay' van Otis Redding. De volledige lijst is terug te horen en terug te lezen op www.nposoulenjazz.nl. Je kunt de lijst ook downloaden (Pdf | Excel).

Terugkijken en -luisteren

De uitzendingen rondom De Zwarte Lijst op NPO Radio 2 zijn uiteraard ook terug te kijken en luisteren. Dit zijn alle uren van De Zwarte Lijst op zaterdag 2 april en hier vind je de uitzendingen van De Zwarte Lijst zondag 3 april. Op NPO 3 waren de afgelopen vier zaterdag speciale televisieuitzendingen rondom De Zwarte Lijst te zien. Deze kun je terugkijken op de website van de NTR.

Ster advertentie
Ster advertentie