Programma

NPO Radio 2 LoveList op magistrale wijze geopend

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 LoveList op magistrale wijze geopend

Vanuit de Westerkerk in Amsterdam trapt het team van De Wild in de Middag de NPO Radio 2 Love List af op een bijzondere manier. Organist Jeroen (30) speelt op zijn 20(!) meter hoge orgel het eerste nummer uit de lijst: Crazy Little Thing Called Love van Queen.

Een lijst met alleen maar nummers die te maken hebben met liefde. Liefdesliedjes, break-up songs of juist een ongemakkelijk liedje waar jij en je geliefde gewoon heel goed op gaan. Alles op verzoek! Vraag dus nu jouw plaat aan door een berichtje te sturen via de gratis NPO Radio 2 app.

Waar vind ik de app?

De gratis app is simpel te vinden als je zoekt op 'NPO Radio-2' in de app- of play store. Downloaden kan ook via onderstaande link:

Download de NPO Radio 2 app voor iOS
Download de NPO Radio 2 app voor Android

Uitzendingen vanuit de Westerkerk in Amsterdam

De Wild in de Middag hoor je donderdag en vrijdag bij KRO-NCRV tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit de Westerkerk. De Staat van Stasse hoor je donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Pride & Morad

De vrijdagavond op NPO Radio 2 staat ook in het teken van Pride. Morad El Ouakili presenteert van 22.00 tot 02.00 uur een speciale uitzending, vol met mooie verhalen en platen die gelinkt zijn aan het thema.

Foto: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie