Programma

Politica Esther Ouwehand praat met Ruud de Wild over haar muzieksmaak: black metal

  1. Nieuwschevron right
  2. Politica Esther Ouwehand praat met Ruud de Wild over haar muzieksmaak: black metal

In de tweede aflevering van het nieuwe programma Ingelijst ontvangt Ruud de Wild politica Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren om met haar over politiek en muziek te praten.

Vanaf 22 februari is Ruud de Wild te zien met het programma Ingelijst op NPO 1. Twee weken lang komt een lijststrekker van een politieke partij langs in zijn atelier in Amsterdam voor een gesprek over muziek, kunst en politiek. De Wild gaat op zoek naar de soundtrack van het leven van de politici en vraagt in het persoonlijke gesprek naar hun ambities en drijfveren.

Ruig imago

In de tweede aflevering heeft Ruud de Wild een gesprek met Esther Ouwehand. De belangrijkste songtekst van de politicus verwerkt Ruud tijdens de aflevering in een schilderij. "Die muziekscene van mij heeft dan wel zo'n ruig imago, maar het zijn super lieve mensen allemaal. Ik drink niet, ik rook niet, ik heb ook geen baard, dus ik val ook daar weer een beetje buiten", aldus Ouwehand.

Esther Ouwehand (PvdD) - Ingelijst

NPO 1

Speciaal voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021 gaat Ruud de Wild elke dag in gesprek met een lijsttrekker. Samen praten ze over politiek én muziek, met een schilderij als resultaat. Het programma is vanaf maandag 22 februari tot en met vrijdag 5 maart na het late NOS Journaal (rond middernacht) te zien op NPO 1.

NPO Luister

Het programma Ingelijst is ook als podcast te beluisteren. Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire podcasts en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor iPhone of Android.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie