Programma

Douwe Bob brengt gebroken harten en muziek samen in Liedjeslust

  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob brengt gebroken harten en muziek samen in Liedjeslust

In de zesde aflevering van de podcast Liedjeslust ontvangt Dolf Jansen tot zijn vreugde Douwe Bob. Het liefdesverdriet klotst al snel tegen de plinten van de studio!

Want je kunt nog zo stoer zijn als Douwe of zo snel als Dolf, maar als je hart wordt gebroken resten slechts wanhoop, tranen en liedjes om je door het leed heen te helpen. In deze Liedjeslust praten de heren over Douwes highs and lows en hoe dat in mooie liedjes wordt gevat. Je hoort: gebroken harten, flarden rock’n roll en prachtige teksten. Je voelt: Liedjeslust.

#6 - Liedjeslust aflevering #6 - Douwe Bob

Liedjeslust

Liedjeslust is voortgekomen uit Afslag Thunder Road. "Het is een grote vreugde om met makers, tekstschrijvers en muzikanten over liedjes en lyrics te spreken", vertelt Dolf. In Liedjeslust neemt een gast zelf drie liedjes mee en vertelt over de teksten en waarom het zo mooi is. Dolf voegt er ook zelf nog een liedje aan toe.

NPO Luister

Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire podcasts en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor iPhone of Android.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie