Programma

Waarom de Top 2000 een goede reden is om thuis te blijven met Kerst

  1. Nieuwschevron right
  2. Waarom de Top 2000 een goede reden is om thuis te blijven met Kerst

Kerst is natuurlijk dé tijd om langs te gaan bij de familie, jezelf tonnetje rond eten en nét iets te veel glühwein drinken om de schoonfamilie te verdragen. Komt je familie bij jou thuis of heb je er gewoon niet zoveel zin in? Dan hebben wij ideale redenen waarom je gewoon lekker thuis kan blijven met kerst!

Oplossing voor nare familieleden

Zie je op tegen de schreeuwende neefjes en nichtjes of de zeurende ooms en tantes? Dan is de Top 2000 natuurlijk de ultieme oplossing! Stel ze komen toch bij je langs tijdens de kerstdagen, dan hoef je alleen maar het volume omhoog te draaien. Dan wordt de rest van het geluid vanzelf overstemt door de lijst der lijsten en kan jij gewoon lekker verder genieten van alle fijne muziek!

Muzikale opvoeding

Als je neefjes en nichtjes (of eigen kinderen) er dan toch zijn, dan kan je meteen als muzikale opvoeder je taak volbrengen! Een lijst van tweeduizend klassiekers. Meer heeft een mens daar niet voor nodig. Kom maar op met die muziekgeschiedenislessen.

Alles meekijken

Je kan vanuit huis gewoon online meekijken! Helemaal top. Via tv of via de website. Je hoeft dan niet door de regen, sneeuw of koude wind, maar gewoon vanaf de bank. Openhaard, lekker eten en een wijntje. Super luxe.

Extra familie

Zit je nu juist he-le-maal alleen thuis? Dat is ook geen probleem, want wij willen tijdens de kerstdagen wel een beetje je familie zijn.

Zingen

Als laatste de meest perfecte reden om thuis te blijven tijdens de Top 2000. Je kan zonder schaamte voluit meezingen, want thuis maakt het niets uit! Gitaar- of drumsolo's kan je vol passie meedoen. Beter wordt Kerst niet!

Ster advertentie
Ster advertentie