Programma

Blackbird leeft helemaal op na onenightstand: 'Ik vind avonturen leuk'

  1. Nieuwschevron right
  2. Blackbird leeft helemaal op na onenightstand: 'Ik vind avonturen leuk'

In deze aflevering vertelt Blackbird over hoe zij omging met de situatie toen ze het gevoel kreeg dat haar ex iets voor haar verzweeg. En hoe ze nu geniet van haar leven als vrijgezel.

In Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger iedere week het gesprek aan met een Nederlandse zangeres. Met een aantal schaamteloze vragen probeert zij haar gast beter te leren kennen. Altijd respectvol en altijd op een toffe manier. In de vierde aflevering praat ze met zangeres Blackbird (Merel Koman).

Geen restricties

"Ze is schaamteloos, want ze heeft serieus de moeder van haar ex opgebeld om haar te laten weten dat haar zoon vreemd was gegaan", vertelt Shay. Blackbird schreef over haar break-up ook een nummer: TopSong 'Tell Your Mama'. "Maar wat was dat verschrikkelijk. Ik woonde net een paar maanden samen", aldus de zangeres. Na het beëindigen van haar relatie is ze nu weer begonnen met daten en af en toe zelfs een onenightstand. "Ik vind avonturen leuk en het leven is te kort om jezelf de hele tijd restricties op te leggen."

Weet ze goed wat ze wil op seksueel gebied? Je hoort het hieronder in de vierde aflevering:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schaamteloos met Shay!

In Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger iedere week het gesprek aan met een Nederlandse zangeres. Met een aantal schaamteloze vragen probeert zij haar gast beter te leren kennen. Altijd respectvol en altijd op een toffe manier.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie