Programma

Danny Vera bevestigd als headliner Holland International Blues Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Danny Vera bevestigd als headliner Holland International Blues Festival

Met de bekendmaking van Danny Vera voor Holland International Blues Festival is de line-up van het festival in Grolloo compleet. De zanger betreedt op donderdag 11 juni het podium.

Danny Vera voegt zich bij een rij namen met onder meer Beth Hart, Creedende Clearwater Revival's John Fogerty en Walter Trour, die ook op het festival spelen. Vera staat bekend om zijn onderscheidende Americana sound en scoorde in 2019 een enorme hit met zijn 'Roller Coaster'. Met de bekendmaking van Danny Vera is de line-up voor het festival helemaal rond. Het festival vindt plaats van 11 tot en met 13 juni.

'Roller Coaster' live bij Stenders Platenbonanza

Als Rob Stenders de plaat eerder dit jaar draait in Stenders Platenbonanza stromen de appjes van luisteraars binnen. Een paar dagen later speelt Danny het nummer live bij Rob in de uitzending. De kijkcijfers van dat optreden schieten online al snel door het dak en inmiddels is de video al ruim 4 miljoen keer bekeken. Nooit eerder werd een liedje van Danny Vera zo massaal omarmd door Nederland. Bekijk hieronder de liveversie van 'Roller Coaster'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Danny Vera in de Top 2000

Danny Vera is met ‘Roller Coaster’ de hoogste nieuwe binnenkomer ooit in de NPO Radio 2 Top 2000. De track komt in 2019 binnen op de 4e plek in de lijst der lijsten. Benieuwd naar andere opvallende binnenkomers? Check ze hier.

Foto omslag: Nathan Reinds

Ster advertentie
Ster advertentie