Programma

Suzan & Freek eerste naam NPO Radio 2 Koningsdagfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek eerste naam NPO Radio 2 Koningsdagfestival

Volgende week maandag vindt op NPO Radio 2 het eerste Koningsdagfestival plaats. Suzan & Freek zijn de eerste die hun naam weten te vestigen voor het festival.

Op 27 april zal Nederlands talent vanuit huis optreden tijdens het eerste NPO Radio 2 Koningsdagfestival. Iedere dag maakt een van onze dj's één naam bekend voor het affiche. Vandaag maakt Bart bekend dat niemand minder dan Suzan & Freek hun plekje op het Online Festival hebben geclaimd. Je ziet en hoort ze volgende week maandag tussen 11:30 en 12:00 uur op NPO Radio 2.

Suzan & Freek zelf zijn er zelf in ieder geval helemaal klaar voor!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Plaatje aanvragen

We zitten middenin De Grote Bonanza. Dat betekent dat jullie, de NPO Radio 2 luisteraars, de hele week beslissen wat er wordt gedraaid. Bart vindt het leuk om ook Suzan & Freek een plaatje aan te laten vragen. Freek wil graag het nummer 'To Tomorrow' horen van de Nederlandse artiest Goldkimono. Het nummer kwam afgelopen vrijdag uit en staat in het huishouden van Suzan & Freek sindsdien non-stop aan. Goldkimono's echte naam is Martijn Konijnenburg. Hij werd bekend als songwriter van de track 'Firestone' van Kygo. Over het nummer zegt Freek: "Het is een lekker zomers nummer voor de betere dagen."

Bart belt met de eerste namen van het NPO Radio 2 Koningsdag Festival: Suzan & Freek:

De eerste namen voor het NPO Radio 2 Koningsdag Festival: Suzan & Freek!

Online Festival

Kan je niet wachten tot maandag het NPO Radio 2 Koningsdag Festival plaatsvindt? Dan kan je altijd nog nagenieten van het Eerste NPO Radio 2 Online Festival. Al deze beelden zijn terug te kijken via deze link.

De Grote Bonanza

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie