Programma

Het beste van deze week

  1. Nieuwschevron right
  2. Het beste van deze week

Een 9-jarige Rolling Stones-fan, DJ Wouter van der Goes bij Radio 2 en de nieuwe Radio 2 Top Song gemist? Check ze snel hieronder.

Dotan zong 'Home'

En dat deed hij voor het eerst op een akoestische manier met een band. Bekijk hier het bijzondere optreden!

Stefan belt met 9-jarige

De 9-jarige Lieve vroeg een ongebruikelijke plaat aan bij Stefan; geen K3 of Katy Perry maar eentje van The Rolling Stones. Ook had ze een spreekbeurt over haar favoriete band gehouden, Stefan vroeg haar een stukje voor te dragen.

Tuckerville Festival

Radio 2 brengt de bezoekers op 21 juni van 16.00 tot 18.00 uur op het gezellige voorplein in de stemming voor Tuckerville.

Wouter van der Goes op Radio 2

Wouter van der Goes (41) maakt de overstap van het commerciële radiostation Q-music naar het omroepbedrijf KRO-NCRV. Wouter gaat dagelijks een nieuw programma presenteren op Radio 2 tussen 16 en 18 uur, het tijdstip waarop momenteel Bert Kranenbarg zijn programma Knooppunt Kranenbargpresenteert. Beluister het gesprek met Bert waarin hij vertelt wat hij nu gaat doen.

Radio 2 Top Song

Bert Haandrikman draaide de eerste Radio 2 Top Song: Love Never Felt So Good van Michael Jackson en Justin Timberlake. Vanaf vandaag kiezen de Radio 2 DJ’s en de muzieksamenstellers wekelijks een nummer uit dat extra airplay verdient en potentie heeft om door te breken.

Verder

Verder belde Gijs met Jessica Villerius,en sprak Sander de Heer met Toine van Peperstraten over de WK-selectie.

Dit en nog véél meer hoorde je afgelopen week op Radio 2. Speciaal voor jou verzamelden wij de leukste fragmenten! Behoefte aan meer Radio 2 video's of fragmenten? Kijk dan eens hier.

Ster advertentie
Ster advertentie