Programma

Concert At SEA ondanks afgelaste editie 'vooral dankbaar'

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert At SEA ondanks afgelaste editie 'vooral dankbaar'

Met de nieuwe coronamaatregelen is er na een periode van onzekerheid duidelijkheid gekomen voor de organisaties van alle festivals deze zomer. Ook Concert At SEA gaat dit jaar niet door: "Het is helaas niet anders."

Het festival op de Brouwersdam in Zeeland had het vijftienjarig jubileum natuurlijk heel anders voorgesteld. Onder meer Crowded House, The Script en Kensington hadden dit jaar voor memorabele zomerdagen moeten zorgen. Maar het verbod op grote evenementen tot 1 september betekent ook einde verhaal voor de 2020-editie van Concert At SEA.

'We zijn vooral dankbaar'

"Het doet pijn dit te moeten melden. Net als jullie keken we weer erg uit naar het jaarlijks hoogtepunt op de Brouwersdam, maar het is helaas niet anders,” aldus festivalorganisator en BLØF-frontman Paskal Jakobsen. Toch voert teleurstelling niet de boventoon bij de organisatie. In de officiële verklaring klinkt met name bewondering voor de zorg door. "We zijn vooral dankbaar voor iedereen in de zorg en al die mensen die ons land draaiende houden in deze moeilijke tijd. Zij verdienen alle ruimte om hun werk goed te kunnen doen. Wij wensen hen en iedereen die geraakt wordt door het virus veel sterkte.”

Tickets blijven geldig voor 2021

Tickethouders hoeven volgens de organisatie niet te vrezen dat het festival ook volgend jaar aan hun neus voorbij gaat. "We weten dat het niet altijd makkelijk is om een Concert at SEA-ticket te bemachtigen, daarom hebben we besloten dat de al aangeschafte tickets voor Concert at SEA 2020 geldig blijven voor de editie van Concert at SEA in 2021 op 24 & 25 & 26 juni. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar," aldus de organisatie. De koper van de tickets wordt volgens het festival binnen een week op de hoogte gebracht van alle informatie over tickets en restitutiemogelijkheden.

We zullen dit jaar dus ook geen exclusieve livesessies opnemen aan de Zeeuwse kust. Gelukkig hebben we nog heel veel fijne beelden van vorig jaar:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie