Programma

Organiseert Henk van Steeg jouw kinderfeestje?

  1. Nieuwschevron right
  2. Organiseert Henk van Steeg jouw kinderfeestje?

Als toegewijde huisvader weet Henk van Steeg het één en ander over het geven van kinderfeestjes. Als jij het KWF steunt, helpt hij jou uit de brand. Of beter nog, iemand die je kent die dat wel verdiend heeft.

Niet twee, maar twaalf kinderen die met hun vuisten op tafel ’paaaa-tat, paaaa-tat’ in je oor tetteren. Niet twee, maar twaalf kinderen die moeten plassen. En niet twee, maar twaalf kinderen die tikkertje door je huis spelen. Maar: geen paniek! Het komende kinderfeestje wordt anders dan ooit tevoren. Wanneer Henk van Steeg zich buigt over de organisatie van het festijn, kan jij lekker met de beentjes omhoog op de bank ploffen.

Kijk toe hoe deze familieman pur-sang deze zware taak met liefde van je overneemt en de bijdrage ten goede komt aan de KWF Kankerbestrijding. Een win-winsituatie dus. "Kortgeleden heeft een goede vriendin van mij te horen gekregen dat ze een agressieve vorm van borstkanker heeft", vertelt Henk. "Daarmee is de ziekte voor het eerst zo dichtbij gekomen en ik zie wat het met haar én haar jonge gezin doet. Laat deze actie een stap zijn op weg naar genezing voor haar en zoveel anderen!"

Dus: wie in jouw omgeving verdient het om een kinderfeestje cadeau te doen? Geef hem of haar op en Henk is je man. Het geld is belangrijk, natuurlijk, voor het goede doel. Maar je motivatie minstens zo! Succes.

Marathon Live

Tijdens de themadag Marathon Live op 20 april halen onze dj’s de hele dag geld op voor KWF Kankerbestrijding. Lees meer over deze bijzondere dag en de dj-acties.

Marathon Live
DJ: Gerard Ekdom
20 april 6:00 - 22:00 uur
Esplanade, Almere
Steun onze dj's!

Ster advertentie
Ster advertentie