Naar homepage
Programma

Acda en de Munnik stoppen

  1. Nieuwschevron right
  2. Acda en de Munnik stoppen

Popduo Acda en de Munnik nam op maandag 30 maart definitief afscheid in theater Carr

Acda en de Munnik bij NPO Radio 2

Na ruim twee decennia succesvol actief te zijn geweest als duo is er dan toch echt een einde aan het bestaan van Acda en de Munnik gekomen. In die periode zijn de mannen vaak langsgeweest bij NPO Radio 2. Volgens ons een goed moment om terug te denken aan deze bezoeken!

Gala van het Nederlandse Lied (2000)

Na de eeuwwisseling is één van de eerste momenten dat Acda en de Munnik op NPO Radio 2 te horen zijn tijdens het Gala van het Nederlandse Lied. Nederlandse artiesten zetten deze avond samen met het Metropole Orkest muzikant Boudewijn de Groot in het zonnetje. Acda en de Munnik nemen het nummer 'De Nachtwacht' voor hun rekening.

Gala van het Nederlandse Lied (2005)

Acda en de Munnik keert vijf jaar later terug tijdens het Gala van het Nederlandse Lied, deze keer om Willeke Alberti te eren. Aan het duo de eer om 'De Glimlach Van Een Kind' te vertolken.

Fileconcert Knooppunt Kranenbarg (2009)

Tijdens het Fileconcert stimuleerde Knooppunt Kranenbarg Nederland om weer aan de slag te gaan met het 'normale' leven na de zomervakantie. Acda en de Munnik hielpen vrolijk mee! Je ziet het duo vanaf 13:32.

Top 2000 In Concert

Tijdens deze editie Top 2000 In Concert speelden Acda en de Munnik een voortreffelijke versie van The Beatles' 'Norwegian Wood'!

Top 2000 In Concert (2011)

Wie herinnert zich Acda en de Munnik beide verkleed als Elvis tijdens Top 2000 In Concert níet? Bekijk hieronder hun cover van 'Love Me Tender' en 'De Kapitein Deel II'.

Radio 2 Mijlpaal (2013)

Aan Acda en de Munnik de eer om de allereerste Radio 2 Mijlpaal in ontvangst te nemen! Tijdens het bijbehorende concert speelden ze het bijzondere nummer 'Kees'. Dit was een bijzonder moment, omdat 'Kees' als cover van Frans Halsema niet vaak live te horen was tijdens hun shows.

Wat is jouw favoriete herinnering aan Acda en de Munnik?

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie