Programma

Jeangu Macrooy toont videoclip Songfestivalinzending 'Grow'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeangu Macrooy toont videoclip Songfestivalinzending 'Grow'

De videoclip voor de Nederlandse Songfesival-inzending 'Grow' is uit en werd woensdagavond voor het eerst getoond tijdens DWDD.

Eerder vandaag was al bekend met welk nummer Jeangu Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival. In de aflevering van De Wereld Draait Door op woensdagavond werd in het bijzijn van Jeangu de videoclip voor het allereerst vertoond. Hij vertelt het verhaal achter het nummer 'Grow'. Op donderdag zal Jeangu het liedje live in de uitzending van DWDD ten gehore brengen.

Bekijk hieronder de videoclip voor 'Grow':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Primeur

Het was een hectische dag wat betreft de onthulling van het Songfestival-nummer. Woensdagochtend verscheen 'Grow' plotseling op Apple Music, maar wegens een autersclaim verdween hij een poosje later weer. Oplettende kijkers hadden al ontdekt dat het nummer enorm veel leek op de teaser die Jeangu maandag postte op zijn Instagram. Speculaties gingen de rondte in. Omdat het nummer vanmorgen al uitlekte, had onze eigen Bart Arens in zijn ochtendshow Aan de Slag! de primeur. AVROTROS bevestigt niet veel later dat 'Grow' daadwerkelijk het nummer is waarmee Jeangu Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival 2020.

Foto omslag: Schermafbeelding

Ster advertentie
Ster advertentie