Programma

Steun de KWF dj-marathons

  1. Nieuwschevron right
  2. Steun de KWF dj-marathons

Onze dj's doen allerhande acties op 20 april tijdens Marathon Live voor het KWF. Steun Wout die gaat fietsen of Gerards Muziek Marathon Grabbelton.

Wouts rondje Markermeer

Wouter van der Goes fietst op 20 april een rondje Markermeer op de oude herenfiets van zijn vader, die vorig jaar aan kanker overleed. Hij is al een tijdje flink aan het trainen en het valt hem nog niet erg mee. Stoer dus, dat ‘ ie het toch doet!

Steun Wout

Gerards Muziekmarathon Grabbelton

Gerard is de hele dag je anchorman tijdens Marathon Live. Daarmee maakt 'ie 16 uur achter elkaar radio. Bovendien trekt hij elk uur twee liedjes uit de Muziek Marathon Grabbelton. Kies je er één per sms, dan steun je automatisch KWF Kankerbestrijding.

Steun Gerard

Stefans Magical Mystery Marathon

Een van de vele bijzondere acties op 20 april is de Magical Mystery Marathon van Stefan Stasse. Vier uur lang zijn er optredens van cabaretiers, muzikanten, goochelaars, grappenmakers en andersoortig vermaak te vinden bij de Magical Mystery Marathon in de schouwburg van Almere.

Steun Stefan

Berts skeelervuurdoop

Bert Haandrikman gaat skeeleren voor KWF. Dat wordt een hele uitdaging, hebben wij uit betrouwbare bron vernomen. Mark Tuitert gaat 'm alvast helpen. En jij?

Steun Bert

Franks heitjes voor karweitjes

Frank van 't Hof gaat op 20 april de hele dag het land in om bij allerhande mensen karweitjes te doen voor een heitje. Met zijn heitje voor een karweitjemarathon hoopt hij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF.

Steun Frank

HUUR EEN DJ

Onze jocks stellen zich naast bovenstaande marathon ook nog beschikbaar voor allerlei klussen en activiteiten in het kader van Marathon Live. Wil je iemand helpen of in het zonnetje zetten, dan kun je bijvoorbeeld Rob Stenders, Hans Schiffers, Jan-Willem Roodbeen of Gijs Staverman inhuren.

Huur een dj in

STEUN MARATHON LIVE - DONEER NU:
SMS ‘RADIO 2’ naar 4333 (3 euro per bericht)
BEL: 0800 – 1160 (bepaal je eigen donatie)
Steun de acties van onze DJ’s
Begin je eigen marathonactie

Ster advertentie
Ster advertentie