Programma

Neil Young brengt liveregistratie van Europese tour uit op album

  1. Nieuwschevron right
  2. Neil Young brengt liveregistratie van Europese tour uit op album

Neil Young's Europese zomertour uit 2019 met begeleidingsband Promise of the Real, zal worden uitgebracht als live dubbelalbum en als concertfilm.

De tracklist van Noise and Flowers is momenteel nog onbekend, maar Young's woorden beloven veel goeds: "Noise and Flowers is echt een geweldige verzameling, druipend van de ziel van onze band toen we speelden voor onze gevallen leider." Hiermee doelt Young op het overlijden van manager Elliot Roberts. "Tijdens de tour hadden we een poster van Elliot op een roadcase, precies waar hij altijd tijdens de show stond. Iedereen die bij ons was, vond dat deze tour geweldig was vanwege de goede sfeer. The Real en ik hebben dit voor Elliot gedaan", vertelt Young in een interview met de Rolling Stone.

Noise and Flowers

Noise and Flowers maakt deel uit van een lange reeks archiefprojecten, waaronder het langverwachte tweede deel van zijn Archive Series-boxset, Return to Greendale, Way Down in the Rust Bucket, Carnegie Hall 1970, Road of Plenty en een jubileumeditie van het vijftigjarige After the Gold Rush.

De release van Noise and Flowers staat gepland in het begin van 2021.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie