Naar homepage
NPO Radio 2

De Sekszusjes bespreken seksuele ervaringen in de coronazomer

  1. Nieuwschevron right
  2. De Sekszusjes bespreken seksuele ervaringen in de coronazomer

Door de coronacrisis bleven veel mensen deze zomer thuis. Ruud belt met Marcelle Arriëns van De Sekszusjes om te praten over het nieuwe YouTube programma De zomer van De Sekszusjes.

Marcelle Arriëns, een van De Sekszusjes, vertelt bij De Wild in de Middag waarom ze deze serie maken. "We bespreken onze eigen ervaringen, belevingen en de emotionele kant van seks zo eerlijk mogelijk. Wij hadden zelf geen voorbeeld van iemand die dat zo openlijk deed, waardoor we dachten: dat moet er komen."

Seksuele ervaringen in de coronazomer

Afgelopen zomer waren veel mensen, dus ook jongeren, thuis vanwege corona. Hoe was hun zomer op seksueel gebied? Marcelle: "Wat wij merkten is dat jongeren eigenlijk vooral veel in vriendengroepen doen, want het uitgaan is er gewoon nu niet echt". Ze legt verder uit dat de vonk nu met name over moet springen tijdens zelfgeorganiseerde feestjes en huisfeesten. "Dan moet je maar net iemand buiten je vriendengroep tegenkomen om een leuke flirt te hebben. Het wisselt heel erg per groep of dat gebeurt."

Spanning in de tent

Op de camping zijn de faciliteiten natuurlijk wat beperkter, dus een intieme avond vindt dan al snel plaats in de tent. Ruud is geen fan, maar Marcelle ziet de spanning er wel van in: "Juist het feit dat niemand je mag horen. Zeker 's nachts. Dan moet je heel stil zijn en dat vind ik juist wel spannend".

En moeten we deze serie volgens Marcelle kijken? Je hoort het in het interview hieronder.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort De Wild in de Middag iedere werkdag van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: YouTube screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie