Programma

Luister 'Short tracks': de kortste afspeellijst van Nederland!

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister 'Short tracks': de kortste afspeellijst van Nederland!

Shorttrack, short tracks... De Olympische Winterspelen inspireren ons! Abonneer je nú op deze playlist, want hij is zo voorbij.

'Short tracks'

Geheel in het teken van het onderdeel shorttrack hebben we de kortste playlist van Nederland gecreëerd. In deze playlist vind je verschillende 'short tracks' terug. Je zet hem aan en de playlist is voorbij voordat je het weet. Precies zoals de schaatsers die met een vreselijke snelheid je beeldscherm kruisen.

Olympische Winterspelen

Al meer dan een week zijn we bezig om onze Nederlandse talenten aan te moedigen op de Olympische Winterspelen. Een belangrijk onderdeel tijdens deze spelen is shorttrack. Tijdens shorttrack starten 4 tot 6 spelers tegelijk aan een afstand op de schaats. De afstanden die gereden worden zijn: 500 meter, 1000 meter en 1500 meter. Natuurlijk ontbreekt Nederland niet tijdens dit onderdeel. Onze beste schaatsers vertegenwoordigen ons!

Volg onze Spotify-playlist!

Ben je gewoon even klaar met het luisteren van nummers die uren duren? Wil je veel afwisseling horen in een korte tijd? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist! Daar vind je alle NPO Radio 2 Short tracks.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie