Programma

Dua Lipa roept muzikale fans op voor mysterieus project

  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa roept muzikale fans op voor mysterieus project

In een post op Instagram roept Dua Lipa al haar muzikale fans op om een cover van haar nieuwe single 'Break My Heart' te maken.

'Break My Heart' is een single van haar nieuwe album Future Nostalgia dat uitkwam op 27 maart. De zangeres plaatst het bericht op Instagram voor een 'zeer bijzondere uitvoering' van het nummer.

De oproep luidt als volgt: "We nodigen je uit om deel te zijn van een heel bijzondere uitvoering van ‘Break My Heart’. Zing je of speel je een instrument? Neem dan een versie op van het nummer. Doe dit met je koptelefoon voor de beste geluidskwaliteit. Als je al een cover hebt gemaakt, mag je die natuurlijk ook opsturen. We zijn op zoek naar heel veel verschillende versies met een grote variatie aan instrumenten. Van drums en gitaren tot percussie en blaasinstrumenten."

Als je onderdeel wil zijn van dit project en een versie hebt opgenomen van het nummer, stuur je die in via deze link.

Creatief vanuit huis

Dua Lipa wordt creatief geprikkeld door de quarantaine. Zo gaf ze al een liveoptreden bij Jimmy Fallon, gewoon vanuit haar huiskamer. Ook sprokkelde ze haar band bij elkaar om samen online 'Don't Start Now' te zingen. Je checkt de optredens hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie