Programma

Muziekcafé maakt XL uitzending live vanaf Concert at HOME

  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé maakt XL uitzending live vanaf Concert at HOME

Concert at SEA maakt op 25, 26 en 27 juni onder de titel Concert at HOME vanuit Zeeland een speciaal interactief programma. NPO Radio 2 is er ook bij!

Op zaterdag 27 juni staat NPO Radio 2 vanaf 16:00 in het teken van Concert at SEA met een speciale editie van Muziekcafé: Muziekcafé XL Concert at HOME. De uitzending wordt gevuld met muziek van voorgaande jaren van Concert at SEA en daarnaast organiseren we ook livesessies met o.a. Racoon, Chef’Special, Van Dik Hout en natuurlijk BLØF.

Jij kunt erbij zijn!

Een heel klein groepje gelukkige luisteraars mag er de hele dag bij zijn, natuurlijk geheel volgens de coronamaatregelen en op afstand. Zaterdag 20 juni worden de eerste twee tickets weggegeven in Muziekcafé. Daarnaast geeft Bart vanaf volgende week tickets weg in zijn show Aan De Slag!. Ook online geven we een setje weg, dus houd onze socials goed in de gaten.

Let op: in verband met de coronacrisis willen wij benadrukken dat het niet de bedoeling is om langs te komen in Zeeland. Dit is een besloten evenement waar tickets op naam voor worden weggegeven. Het heeft dus geen zin om langs te komen.

2021

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival dit jaar voor de vijftiende keer zou organiseren. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen. Het festival vindt volgend jaar op 24,25 en 26 juni plaats. De kaartverkoop start in het najaar.

Foto omslag: Bullet-Ray


Ster advertentie
Ster advertentie