Naar homepage
Programma

Nieuwe muziek Elton John in remake The Lion King

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe muziek Elton John in remake The Lion King

De live-action remake van The Lion King bevat muziek die niet in de originele animatiefilm uit 1994 zat. In de film zit nieuw materiaal van zowel Elton John als Beyoncé.

Dat heeft regisseur Jon Favreau bevestigd in een interview met online filmmagazine Fandango. Elton John schreef samen met Tim Rice een groot deel van de iconische muziek voor de animatiefilm uit 1994 en voegt daar nu dus een nummer aan toe. Zijn track 'Never Too Late' staat op de tracklist van de soundtrack die op 11 juli verschijnt.

Nieuwe muziek en vertrouwde klassiekers

Ook Beyoncé, die in de live-action remake de rol van Nala voor haar rekening neemt, schreef met het team van filmcomponist Hans Zimmer een nieuwe track voor de film. Fans van de animatiefilm hoeven niet te vrezen dat ze klassiekers uit het origineel moeten missen door de nieuwe muzikale toevoegingen. "Het komt nergens voor in de plaats. We behouden alle originele muziek", aldus Favreau.

Eerder brachten de makers al een trailer uit waarin Beyoncé samen met tegenspeler Donald Glover 'Can You Feel The Love Tonight' zingt. De klassieker van Elton John en Tim Rice werd onder meer onderscheiden met een Oscar en Grammy Award. Ook stond het nummer vanaf het eerste uur in de Top 2000. Tijdens de laatste editie eindigde de track op positie 1523.

Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie