Programma

Joey zoekt Sylvia

  1. Nieuwschevron right
  2. Joey zoekt Sylvia

Joey (24) heeft de hulp ingeschakeld van De Staat Van Stasse om een heel romantische reden. Hij zoekt een meisje dat hij heeft ontmoet.

Uit het oog verloren

Stefan Stasse helpt maar wat graag wanneer het om de liefde gaat. Joey Vriend uit Hoorn heeft afgelopen zomer een meisje ontmoet, maar is haar uit het oog verloren. "Het enige wat ik nog weet, is dat ze Sylvia heet", vertelt Joey in De Staat Van Stasse. "Ik kwam haar tegen in de binnenstad van Hoorn en we hadden een leuke klik."

Een liedje voor Sylvia

Joey is radeloos, want hij is in alle haast vergeten te vragen wat haar achternaam is of om überhaupt gegevens uit te wisselen. "Ik moest m'n trein halen. Ik liep met m'n gitaar op straat en achteraf denk ik 'oh wat stom!'" Joey heeft zelfs een liedje voor haar geschreven en een tekening van haar geschetst.

Luister hier het hele fragment van Joey's zoektocht naar zijn Sylvia terug:

Niet helemaal eerlijk

Joey is helaas niet helemaal eerlijk geweest. Zijn verhaal is de ronde gaan doen en de collega's van 3FM hebben hem geconfronteerd met de Sylvia waar het liedje op is gebaseerd dat hij voor haar schreef. Stefan wil ook graag verhaal halen bij Joey, want liegen in naam der liefde is geoorloofd, of niet?

De Staat Van Stasse
Ma t/m do 20.00 - 22.00 uur
DJ: Stefan Stasse

Ster advertentie
Ster advertentie