Programma

Friday speelt TopSong '21' tijdens NPO Radio 2 Koningsdagfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. Friday speelt TopSong '21' tijdens NPO Radio 2 Koningsdagfestival

Dit jaar was Koningsdag anders dan andere jaren. Om er toch een feest van te maken organiseerden wij het NPO Radio 2 Koningsdagfestival. Friday liet zelfs TopSong '21' horen!

Dit jaar geen massale festivals op volle pleinen door het hele land. Net als de rest van Nederland bleven ook artiesten dit jaar binnen. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet hebben opgetreden!

'Vrijdag is gewoon de beste dag van de week'

'Thank God It's Friday' is het motto van Koen Brouwer en Quinten Huigen van de band Friday. Zoals ze zelf zeggen: "Vrijdag is ook gewoon de beste dag van de week toch?" Een paar weken terug belde Daniël tijdens het Muziekcafé met de mannen over het ontstaan van de band. Jaren geleden begonnen de twee met muziek maken in een wegrestaurant aan de A2. Dat groeide uit tot een bedrijfje, maar ook de muziekdroom bleef. "De laatste jaren hebben we ons vooral kunnen focussen op muziek en dat is te gek", vertellen ze. Daar groeide uiteindelijk de band Friday uit.

Luister hieronder naar '21':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Grote Bonanza

Afgelopen week stond NPO Radio 2 in het teken van De Grote Bonanza! We draaiden alleen maar platen die waren aangevraagd door luisteraars. Check hier een fotoverslag van de week. Het NPO Radio 2 Koningsdagfestival was de afsluiting van deze bijzondere week.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie