Programma
AVROTROS

Suzan & Freek gingen op vakantie van het budget voor videoclip Kwijt

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek gingen op vakantie van het budget voor videoclip Kwijt

Deze week verscheen de nieuwe single Kwijt van Suzan & Freek. Het verloofde duo gebruikte het budget voor de bijbehorende videoclip op een inventieve manier, vertellen ze tijdens Aan De Slag!

Suzan & Freek vertellen in Aan De Slag! het heft in eigen handen te hebben genomen voor hun nieuwe videoclip. "We zeiden tegen onze platenmaatschappij: 'Laat ons de videoclip maar regelen. Kom maar met een budget, we beloven dat we vette mensen vragen om ons te helpen.'" Dat laatste besloten ze toch iets anders aan te pakken. Zo vertellen ze het gehele budget aan een vakantie naar Italië te hebben besteed, waar ze de videoclip met z'n tweeën hebben opgenomen.

Bekijk het volledige gesprek hieronder:

Video niet beschikbaar

Kwijt

De videoclip is gemaakt voor hun op vrijdag uitgebrachte single Kwijt, waarvan de betekenis ook iets met hun vakantie te maken heeft. Zo laat Freek weten: "Het is af en toe lekker om met z’n tweeën in een soort bubbel te stappen." Verder vertelt Suzan over dat ze het moeilijk vindt om na corona tijd vrij te houden en er af en toe even tussen uit te gaan. Het nummer gaat dan ook over de behoefte om af en toe kort van de radar te verdwijnen.

Benieuwd naar de nieuwe single én clip? Check hem hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aan De Slag!

Je hoort Aan De Slag! iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie