Programma

Elise uit Boer Zoekt Vrouw heeft haar grote liefde gevonden

  1. Nieuwschevron right
  2. Elise uit Boer Zoekt Vrouw heeft haar grote liefde gevonden

De afgelopen aflevering van Boer Zoekt Vrouw was een lastige voor Elise. Boer Bastiaan koos namelijk niet voor haar, maar voor Milou. Gelukkig past op ieder potje een dekseltje en heeft ook Elise de liefde gevonden.

Het kwam voor Elise als een flinke klap toen Bastiaan tijdens het keuzemoment voor Milou ging. Dat terwijl ze er tijdens de eerste paar dagen een goed gevoel bij had. "Ik had het gevoel dat Bastiaan wel eens de juiste zou kunnen zijn", vertelt ze aan de telefoon tegen Gijs. Helaas mocht dat niet baten en bleef Elise vertwijfeld achter. Maar niet voor lang, want ook Elise heeft de liefde gevonden.

Topvent

Elise is verliefd geraakt op een man met een kantoorbaan, iets heel anders dan een Zeeuwse akkerbouwer. "Ik heb een topvent", vertelt Elise. "Hij heet Jonathan. Hij heeft genoeg aandacht voor me, ik heb niks te klagen." De twee kennen elkaar al sinds de middelbare school, maar de vonk sloeg pas echt over toen ze elkaar opnieuw ontmoetten in de stad. Op Instagram zegt Elise: "Het meest bedank ik jou Jonathan. Elke week zat je naast mij op de bank om mij op tv te zien zwijmelen om een andere man. Je bent de nuchterheid zelve en ik kan me geen betere liefde wensen."

Beluister hieronder het hele gesprek tussen Gijs en Elise:

Elise uit Boer Zoekt Vrouw heeft een vriend!

Aan de man

Ook Vera die een aflevering eerder de boerderij van Geert verliet, is ondertussen alweer aan het daten. Hij heet Arjen", vertelt Vera. "Maar we doen het rustig aan. Dat is moeilijk voor mij, maar het moet."

Gijs 2.0

Je hoort Gijs iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur met Gijs 2.0 op NPO Radio 2.

Foto omslag: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Ster advertentie
Ster advertentie