Programma

Wie gun jij een radioshow van Rob Stenders?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie gun jij een radioshow van Rob Stenders?

Rob Stenders maakt een radioshow speciaal voor één dappere persoon. Laat ons weten voor wie Rob een radioshow zou moeten maken, wat je ervoor over hebt en waarom en steun zo KWF Kankerbestrijding!

Huur nu Rob Stenders in om voor iemand een persoonlijke radioshow te maken en steun daarmee KWF Kankerbestrijding. Geef gul voor KWF en laat vooral ook weten waarom en wie weet heeft diegene straks een helemaal op hem of haar afgestemde Robbie S mixtape (in op moderne media afspeelbare vorm uiteraard) in huis!

Geboortelijstjes

Rob Stenders maakt al muzieklijstjes sinds ‘ie ‘ lijstje’ kan zeggen. Hij versierde er ooit een date mee. We bedoelen maar. Sinds dat succes maakt hij ze graag voor anderen en in het speciaal gethematiseerd op geboortejaar. Kun jij een beter cadeau bedenken?

En nu: vooruit met de geit!

Voor wie moet Rob een radioshow maken? Laat het ons weten. Het geld is belangrijk, natuurlijk, voor het goede doel. Maar je motivatie minstens zo! Succes.

Marathon Live

Tijdens de themadag Marathon Live o 20 april halen onze dj’s de hele dag geld op voor KWF Kankerbestrijding. Lees meer over deze bijzondere dag en de dj acties.

Marathon Live
DJ: Gerard Ekdom
20 april 6:00 - 22:00 uur
Esplanade, Almere
Steun onze dj's!

Ster advertentie
Ster advertentie