Programma

Rob en Caroline in tropische sferen met Reggae Bonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob en Caroline in tropische sferen met Reggae Bonanza

Rob Stenders en Caroline Brouwer brengen je op 1 juli in tropische sferen met een speciale editie van Stenders Platenbonanza: de Reggae Bonanza.

Woensdag 1 juli is het namelijk Internationale Reggae Dag. In combinatie met de zomerse temperaturen in Nederland is dat voor je favoriete Bonanza-duo genoeg reden om een hele uitzending te wijden aan de beste reggae.

Geef jouw favoriete reggaetrack door

Dus heb je een toffe reggaetrack, met of zonder geweldig verhaal, of is jouw lievelingsnummer al veel te lang niet op de radio geweest, meld je woensdag dan bij Rob en Caroline via de NPO Radio 2 app.

Heb je de gratis NPO Radio 2 app nog niet op je telefoon staan? Download 'm hier gelijk:

Win een Bob Marley vinyl box

En omdat Bob Marley dit jaar 75 zou zijn geworden is er tijdens de uitzending in de bingo een exemplaar te winnen van een limited (genummerde) collector’s edition vinyl box waar je stijl van achterover slaat: The Complete Island Recordings met maar liefst 11 albums van de reggae-legende, waaronder Exodus, Babylon By Bus, Natty Dread, Live! en nog veel meer.

Onze tip: neem woensdag vrij, rol je hangmat uit, pak er een ontspannende versnapering bij en laat het een hele lome middag worden.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie