Programma

Dit was Gerards 40e verjaardagfeest

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was Gerards 40e verjaardagfeest

Gerard heeft zijn 40e verjaardag exclusief gevierd met 40 luisteraars van 40 jaar. Dit was zijn feestje!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dames en champagne

De dag begint voor Gerard al meteen met een verrassing als Frank van 't Hof met een limousine voor de deur staat. "Ik heb de beste rit ooit naar de studio gehad. Frank had zelfs dames met laarzen geregeld en er was champagne. Hij weet waar ik gevoelig voor ben", vertelt Gerard dolenthousiast aan het begin van zijn speciale verjaardagsuitzending.

Gezin verrast Gerard

Gerard zit midden in een presentatie als zijn gezin onverwacht op het verjaardagsfeestje langskomt. Hij krijgt van zijn vrouw Nicole een ketting met verkeersborden waar het getal 40 op staat. Vervolgens beginnen de 40 aanwezige veertigers luidkeels voor Gerard te zingen. "Lang zal hij leven. Lang zal hij leven in de gloria", klinkt door de zaal.

Ekdom In De Ochtend-kussen

Om het Gerard lekker makkelijk te maken op zijn verjaardag, draagt iedereen in het publiek een naamkaartje. Sommige luisteraars hebben voor deze speciale gelegenheid een exclusief cadeau voor Gerard meegenomen. Mariska is in februari 40 jaar geworden en weet Gerards aandacht te trekken met haar zelfgemaakte Ekdom In De Ochtend-kussen.

Kensington live

De livemuziek tijdens Gerards feestje werd verzorgd door Kensington en die mannen deden dat met verve. Die draaien hun hand niet om voor een Ziggo Dome, maar moesten toegeven dat ze nog nooit voor een zaal vol veertigers hadden gestaan. Uniek dus!

Check hier alle optredens van Kensington op Gerards feestje

Dé Gerard

Ook zijn team kan natuurlijk niet achterblijven en biedt Gerard zijn eigen glossy Dé Gerard aan, vol met leuke foto's en verhalen van vrienden en bekenden. "Mijn eigen glossy, wat is dit leuk! Mijn vader met Jeroen van Inkel?! Wanneer is dit dan gebeurd?", reageert Gerard compleet verbaast.

​Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie