Programma

Fijne weekendartiesten

  1. Nieuwschevron right
  2. Fijne weekendartiesten

Was je dit weekend aan het genieten van de zon of moest je werken? Wij selecteerden de fijnste live-optredens van afgelopen weekend op Radio 2.

Wie kwam er langs?

Rilan & The Bormbardiers waren bij Guis! De Muzikanten waren deze maand Guisband en waren dus elke zondag in mei te horen bij Guis. Afgelopen zondag waren ze voor het laatst, maar met hun live-optreden van 'What You Gonna Say' zullen ze nog een lange tijd in onze oren nagalmen.

Triggerfinger

Een andere band die zijn muzikaliteit door de zaal liet klinken, was Triggerfinger met een zachte g. De Belgische rockband bezocht Spijkers met Koppen in de Florin in Utrecht, waar ze 'And There She Was, Lying In Wait', 'I Follow Rivers' en 'Perfect Match' zongen. Let op: van dit optreden ga je vanzelf mee rocken.

Happy Camper

Happy Camper is een muziek-project van toetsenist Job Roggeveen, maar Roggeveen is niet de enige kampeerder in dit project. Onder andere Janne Schra, Leine en Tim knol doen gezellig mee. Jeroen Kijk in de Vegte vroeg de band een Top 2000 plaat te coveren. De muzikanten kozen voor het toepasselijke 'Happy' van Pharrell. Maar ook hun eigen blije 'The End Is Now' kwam voorbij.

Weekendgevoel

Dus heb je een optreden gemist? Bekijk hierboven de fijnste optredens van afgelopen zaterdag en zondag en houd dat weekendgevoel gewoon nog even vast.

Ster advertentie
Ster advertentie