Programma

John Williams bij Gijs

  1. Nieuwschevron right
  2. John Williams bij Gijs

Presentator John Williams is weer op tv met Een Dubbeltje Op Zijn Kant, maar heeft de droom om ooit nog een heel ander soort programma te gaan maken.

Candid camera

Toen Gijs Staverman hem in zijn programma vroeg of hij ooit nog een ander soort programma wilde maken, wist Williams het wel: "Ik zou ooit graag een fantastisch candid camera-programma maken. Gewoon iets op een kleinschalig niveau, zoals je dat welleens op internet ziet met vrienden die elkaar in de maling nemen."

Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Dinsdagavond om 20.30 uur begint alweer het vijfde seizoen van het succesvolle programma Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Het programma waarbij John Williams samen met zijn team mensen helpt die het financieel niet meer redden. Het belooft weer een bijzonder seizoen te worden, zo zegt hij.

Harde klappen

"Je denkt dat het beter gaat met de economie, maar er zijn nog steeds mensen die harde klappen krijgen", aldus Williams. Er zitten soms hele heftige verhalen tussen. Over één van die verhalen die hij nooit meer zal vergeten, vertelt John Williams in Gijs 2.0.

Luister hier het fragment terug.

Deze week komen langs in Gijs 2.0: Trijntje Oosterhuis, Hajo Bruins en op vrijdag Jochem Myjer.

Ster advertentie
Ster advertentie